AI
Interactieve Workshop / 18-04-2024

HR meets AI - Workshop

Ontdek hoe de integratie van AI en hulpmiddelen zoals ChatGPT een fundamentele verandering teweegbrengen in HR-processen en -projecten, waardoor ze niet alleen efficiënter worden, maar ook rijker aan inzichten.

Schrijf je hier in
HR meets AI

 

In het snel evoluerende landschap van HR, stelen conversatie-AI-platformen, zoals ChatGPT, steeds vaker de show.Gartner voorspelt dat deze technologieën op termijn tot 75% van alle HR-gerelateerde vragen zullen afhandelen, waardoor ze een ware metamorfosein werkprocessen zullen teweegbrengen en de werknemerservaring aanzienlijk verfijnen.

 

Alexander Frimout - AI Expert 

Workshop Programma

De workshop zal plaatsvinden te Hasselt aan een kostprijs van €375 per persoon. We voorzien een beperkt aantal plaatsen, zodat de workshop niet alleen interactief, maar ook gepersonaliseerd kan worden.  

Er is geen technische voorkennis vereist. 

 • 8h 30 - 9h: Ontbijt 
 • 9h - 10h 30: Inleiding AI & HR 
 • 10h 30 - 10h 45: Pauze 
 • 10h 45 - 11h 20: Regulering en innovatie in HR
 • 11h 20 - 12h: AI in actie 
 • 12h - 13h: Lunch  
Alexander Frimout-circle
Alexander Frimout
AI Professor & AI Lead
Meet Alexander, our Lead AI Innovation with a wealth of experience in the field. With over 500 connections and a premium account status, he is a prominent figure in the AI and innovation landscape. Alexander's journey at ACA Group continues to drive innovation and excellence in the industry.
Spreker & Trainer in AI

Alexander Frimout

 • +10 years innovation experience
 • AI Expert 

Alexander Frimout, weet zijn passie voor technologie en praktische bedrijfskennis naadloos te combineren. Met ervaringen variërend van consumptiegoederen tot de lucht- en ruimtevaartsector, brengt hij een frisse, hands-on benadering. Zijn openheid voor discussie en real-world use cases maken van hem een boeiende mentor.

Als gastspreker bij oa BSC en PLX,  en als AI Lead bij ACA Group, staat Alexander aan de frontlinie van AI-innovatie. Zijn recente nominatie bij AmAi! Vlaanderen voor de LiLi-app, een AI-project voor visuele beperkingen, benadrukt zijn streven naar maatschappelijk waardevolle AI-toepassingen.

In zijn trainingen biedt Alexander een boeiende mix van diepgaande kennis, praktische inzichten en een onstuitbaar enthousiasme voor de kracht van AI in HR. Laat je meeslepen in een sessie vol inspiratie en inzicht, geleid door iemand die AI in elke vezel van zijn wezen belichaamt.

HR meets AI: Schrijf je hier in 

chatbot llm hr

Benut deze unieke kans om met Alexander Frimout, een AI-expert op zowel technisch als zakelijk vlak, de wereld van AI binnen HR te verkennen. Deze workshop biedt je niet alleen inzicht in de nieuwste AI-technologieën en hun toepassingen, maar belicht ook relevante wet- en regelgeving en de transformatieve impact van AI op HR-processen.

 

Met een beperkt aantal plaatsen garanderen we een interactieve en persoonlijke leeromgeving. Grijp deze gelegenheid aan om je HR-expertise uit te breiden en een voorsprong te nemen in de toekomst van personeelsmanagement.

 • Donderdag 18 april
 • ACA Group Hasselt - Herkenrodesingel 8B 2.01
 • 8h 30 - 13h 
 • Ontbijt en lunch inbegrepen
 • Kostprijs: €375 

 

Schrijf je hier in
blogs

Leesmateriaal & Demo

AI & HR: Leesmateriaal

Verdiep je kennis of vind inspiratie in onze zorgvuldig samengestelde content over Kunstmatige Intelligentie. Bezoek onze landingspagina voor meer info en een demo over HR en AI.

aiwebinar

Webinar

De wereld van AI binnen HR

Interesse in een voorproefje van deze workshop? Boek dan snel je plaatsje voor onze webinar die zal doorgaan op donderdag 7 maart 2024. 

download
Embrace the power of AI

Let's grab a digital coffee

Alexander Frimout
Alexander Frimout
AI Expert, ACA Group
Meet Alexander, our Lead AI Innovation with a wealth of experience in the field. With over 500 connections and a premium account status, he is a prominent figure in the AI and innovation landscape. Alexander's journey at ACA Group continues to drive innovation and excellence in the industry.