AI
Webinar / 7-03-2024

HR meets AI - Webinar

Ontdek hoe de integratie van AI en hulpmiddelen zoals ChatGPT een fundamentele verandering teweegbrengen in HR-processen en -projecten, waardoor ze niet alleen efficiënter worden, maar ook rijker aan inzichten.

Tijdens dit 30-minuten durende webinar, geleid door AI-expert Alexander Frimout, krijg je een voorproefje van onze uitgebreidere HR meets AI workshop (1/2 dag). Ontdek hoe AI-integratie HR-processen niet alleen efficiënter maakt, maar ook verrijkt met diepere inzichten.

Schrijf je hier in
HR meets AI

 

In het snel evoluerende landschap van HR, stelen conversatie-AI-platformen, zoals ChatGPT, steeds vaker de show.Gartner voorspelt dat deze technologieën op termijn tot 75% van alle HR-gerelateerde vragen zullen afhandelen, waardoor ze een ware metamorfosein werkprocessen zullen teweegbrengen en de werknemerservaring aanzienlijk verfijnen.

 

Alexander Frimout - AI Expert 

Webinar: HR meets AI 

Tijdens dit 30-minuten durende webinar, geleid door AI-expert Alexander Frimout, krijg je een voorproefje van onze uitgebreidere workshop. Ontdek hoe AI-integratie HR-processen niet alleen efficiënter maakt, maar ook verrijkt met diepere inzichten.

Er is geen technische voorkennis vereist. 

  • Donderdag 7 maart 2024 
  • 11h 30 - 12h 

HR meets AI: Webinar 

chatbot llm hr

Grijp de kans om samen met Alexander Frimout, een vooraanstaande AI-expert, de impact van AI op HR te verkennen in ons webinar. Ontdek de nieuwste AI-technologieën, hun praktische toepassingen, en de bijbehorende wet- en regelgeving. Dit webinar biedt niet alleen essentiële inzichten maar is ook meteen een voorproef van de HR meets AI workshop. De webinar geeft je dus de meteen de opportuniteit om af te tasten of deze iets voor jou zou kunnen zijn. 

 

  • Donderdag 7 maart, 2024
  • 11h 30 - 12h
  • Kostprijs; gratis 

 

Schrijf je hier in

HR meets AI: Webinar 

aiwebinar

Workshop

Workshop: HR meets AI 

Ontdek hoe de integratie van AI en hulpmiddelen zoals ChatGPT een fundamentele verandering teweegbrengen in HR-processen en -projecten, waardoor ze niet alleen efficiënter worden, maar ook rijker aan inzichten.

blogs

Leesmateriaal & Demo

AI & HR: Leesmateriaal & Demo

Verdiep je kennis of vind inspiratie in onze zorgvuldig samengestelde content over Kunstmatige Intelligentie. Bezoek onze landingspagina voor meer info en een demo over HR en AI.

Alexander Frimout-circle
Alexander Frimout
AI Professor & AI Lead
Meet Alexander, our Lead AI Innovation with a wealth of experience in the field. With over 500 connections and a premium account status, he is a prominent figure in the AI and innovation landscape. Alexander's journey at ACA Group continues to drive innovation and excellence in the industry.
Spreker & Trainer in AI

Alexander Frimout

  • +10 years innovation experience
  • AI Expert 

Alexander Frimout, weet zijn passie voor technologie en praktische bedrijfskennis naadloos te combineren. Met ervaringen variërend van consumptiegoederen tot de lucht- en ruimtevaartsector, brengt hij een frisse, hands-on benadering. Zijn openheid voor discussie en real-world use cases maken van hem een boeiende mentor.

Als gastspreker bij oa BSC en PLX,  en als AI Lead bij ACA Group, staat Alexander aan de frontlinie van AI-innovatie. Zijn recente nominatie bij AmAi! Vlaanderen voor de LiLi-app, een AI-project voor visuele beperkingen, benadrukt zijn streven naar maatschappelijk waardevolle AI-toepassingen.

In zijn trainingen biedt Alexander een boeiende mix van diepgaande kennis, praktische inzichten en een onstuitbaar enthousiasme voor de kracht van AI in HR. Laat je meeslepen in een sessie vol inspiratie en inzicht, geleid door iemand die AI in elke vezel van zijn wezen belichaamt.

download
Embrace the power of AI

Let's grab a digital coffee